Viste gårdshus

Vistes modernt designade bostadsrätter har stora sällskapsytor, flexibla förvaringsutrymmen, bastu och golvvärme. Det eftertraktade läget vid 6-stolsliften Kåvan Express ökar dessutom möjligheter att finansiera familjens fjälläventyr genom uthyrning.

2020
BYGGSTART
38 st
BOSTÄDER ETAPP 1 & 2
13 st
BOSTÄDER ETAPP 3
45-110m2
BOSTADSYTOR

Om husen

Viste gårdshus

Viste gårdshus byggs med respekt för nuvarande fjällterräng och bebyggelse, utan att tumma på de fördelar, i form av funktionalitet och känsla av ombonad, som kommer med modern arkitektur och inredningsdesign.

Läs mer om husen

Bilder

Intervjuer

01/01

Hör Trigueiros Architecture berätta om Viste

Arkitektbyrån Trigueiros Architecture har utformat Viste Gårdshus för den moderna fjällmänniskan, med inspiration av den omgivande naturen. Hör dem berätta mer om Viste och det första kvarteret som växer fram.

Material

Materialval med en tydlig och taktil koppling till den omgivande naturen.

Arkitektur och inredning i Viste gårdshus går i en autentisk färgskala och  materialen har en tydlig och taktil koppling till sin omgivning. En boendemiljö som upplevs i ett med naturen- inifrån och ut.

 

LÄS MER OM MATERIALVALEN I VISTE
Situationsplan

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Viste?

Är du intresserad av att köpa lägenhet i Viste fjällby, vid Funäsdalsbergets nordöstra fot (Kåvan Express) i Funäsdalen? Fyll i formuläret nedan eller kontakta mäklarna direkt.  Bakom Viste står fastighetsutvecklaren Ortalis. Husen är ritade av Trigueiros Architecture och säljs i samarbete med Bjurfors.

MÄKLARE ÄR: 

Cecilia Edfeldt Jigstedt
070-666 28 70
cecilia.jigstedt@bjurfors.se