Viste gårdshus

I Viste gårdshus finns 23 unika bostäder med arkitektur och lösningar anpassade efter den moderna fjällmänniskans behov samt ski-in-ski-out. Med direkt närhet till service, Funäsfjällets bästa skidåkning och vildmark.

2020
BYGGSTART
2020
PLANERAD FÖRSTA INFLYTT
23 st
ANTAL BOSTÄDER
45-110m2
STORLEKAR

Om husen

Viste gårdshus

Viste gårdshus är det första kvarteret som växer fram i Viste fjällby. Här byggs 23 unika bostäder i skimret av svensk fjällkultur, rotad i modern arkitektur och inredningsdesign, med materialval och funktionella lösningar för den nutida fjällmänniskans ombonad.

Här samsas livlig boendegemenskap med lugn avskildhet – tätt inpå Funäsdalens bästa skidåkning, butik-, service och livsstils-utbud, samt äventyren ute i den råa nordiska vildmarken.

Läs mer om husen

Bilder

Intervjuer

01/01

Hör Trigueiros Architecture berätta om Viste

Arkitektbyrån Trigueiros Architecture har utformat Viste Gårdshus för den moderna fjällmänniskan, med inspiration av den omgivande naturen. Hör dem berätta mer om Viste och det första kvarteret som växer fram.

Material

Materialval med en tydlig och taktil koppling till den omgivande naturen.

Arkitektur och inredning i Viste gårdshus går i en autentisk färgskala och  materialen har en tydlig och taktil koppling till sin omgivning. En boendemiljö som upplevs i ett med naturen- inifrån och ut.

 

LÄS MER OM MATERIALVALEN I VISTE

360-vy

Ta en rundtur i Viste Gårdshus

Hus- & prislista

Välj det hem som passar dig bäst

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mer om Viste Gårdshus?

Lämna dina kontaktuppgifter för att ta del av visningstider och information.