OM VISTE

Viste är en modern fjällby med alpkänsla i direkt anslutning till Funäsdalens liftsystem. En hemvist för återhämtning före och efter äventyr bland fjälltoppar och orörda vidder. Med arkitektur, design och tekniska lösningar skapad ur det urnordiska, förankrad i nutiden, med blicken fäst i vad som komma skall.

Läs mer om Viste

VISIONEN OM VISTE

Här finns allt för den moderna fjällmänniskan

I direkt anslutning till liftsystemet bor du i gårdshus konstruerade i enlighet med områdets historiska byggkultur, i modern tolkning, med fokus på funktionalitet och moderna lösningar – för en nutida, men samtidigt tidlös, fjällvistelse.

UTBUD

Det gemensamma myllret

Visionen är att Viste blir en livlig plats i gemenskapens tecken. Inifrån huset hörs ljudet av skridskor som skär i torgets skridskobana – vars sidor omges av bageri, restauranger, butiker, lekland, gym och småskalig torghandel som under jul-ledigheten kan förvandlas till julmarknad. I anslutning till torget planeras även en bemannad ski-lodge, med reception, arkadhall, barnutrymmen och övernattningslägenhet för familj och vänner, samt ytterligare butiker, skidshop och restauranger. Dessutom finns det möjlighet att anlägga en gemensam snöskoterpool, för expeditioner ut i vildmarken.

Svenska skidförbundets alpina avdelning planerar att upprätta ett nationellt utbildningscenter i Viste – en närvaro som kommer prägla området.

Ambitionen är att de aktörer som etablerar sig i Viste ska fokusera på livsstil, kvalité och hantverk. Allt för en så genuin upplevelse som möjligt.

FAQ

Frågor och svar om Viste

Du kan göra din intresseanmälan här, så kommer vår mäklare att kontakta er. För att läsa om vår köpprocess så klicka här.

Vi som bygger viste är Ortalis Group AB som är ett bostadsutvecklar bolag som främst bygger hem i fjällen. För att läsa mer om oss och våra andra projekt klicka här.

Ortalis Group

Unika bostäder på attraktiva platser

Ortalis grundades med drömmen om att skapa unika hem på attraktiva platser, med hög kvalité och spännande design i en relevant priskategori. Vi eftersträvar alltid balans mellan det praktiska och det inspirerande. Goda praktiska lösningar gör livet lättare och skapar plats för det inspirerande. Det praktiska är skräddarsydda och smarta lösningar designade med en djup förståelse av de boendes behov. Det inspirerande är det vi söker och det vi minns, det som ger energi och levnadsglädje. Det är flödande ljus i öppna utrymmen och värmande krypin för avskildhet. Ortalis bygger bostäder där du skapar bestående minnen med dem som betyder mest för dig.